SPONSORIZARE anulbrancoveanu.ro: câştigaţi prestigiu, relevanţă şi notorietate naţională de cea mai bună calitate!

SPONSORIZARE anulbrancoveanu.ro

Puține mai sunt astăzi ocaziile când românii se unesc, fără nici o rezervă, pentru a-și omagia înaintașii, istoria, spiritul național și valorile care stau la baza identității noastre naționale.

Aniversarea a 300 de ani de ani de la moartea domnitorului Constantin Brâncoveanu este unul dintre acele rare prilejuri.

Explicația acestei unanimități stă în personalitatea aparte a lui Constantin Brâncoveanu, o personalitate care este nu doar captivantă, dar poate fi și desosebit de relevantă, pentru noi, cei de azi.

Arhitectul George Matei Cantacuzino  (1899-1960) a spus-o cel mai bine:

”Epoca lui Constantin Brâncoveanu, judecată după operele lăsate, este singura epocă de destindere, în care un surîs vioi și optimist a luminat fața trudită a neamului nostru.”

Argument pentru anulbrancoveanu.ro

Ca un domnitor care a văzut educația și cultura ca o prioritate a îndelungatei sale domnii, precum și ca un formator remarcabil al spațiului cultural-național pe care îl numim azi „spiritul romanesc”, Brâncoveanu este un model istoric aparte.

El pare a fi singurul care poate inspira românilor de azi dorința de a se întoarce mai des către valorile de calitate, cele care care rămân, și mai puțin către cele volatile, emanate azi, în exces, de către mass media.

Pentru aceștia, anulbrancoveanu.ro va fi prima sursă de documentare și de inspirație.

Românii care vor explora aici spiritul epocii lui Brâncoveanu, fie pentru a-si reînnoi aspirațiile și a-și întari spiritul patriotic, fie pentru a se informa, vor găsi în anulbrancoveanu.ro cea mai completă resursă.

anulbrancoveanu.ro oferă spațiul ideal pentru inspirație patriotică, exact la momentul când acestă inspirație este necesară.

anulbrancoveanu.ro captează și reflectă întreg fluxul de informație care, venind din trecutul istoric al țării, ajunge să inspire acum Guvernul, Biserica, Primăriile și institutiile de cultură să organizeze manifestări omagiale.

Previziunile se confirmă: românii vor deja să afle mai mult despre Constantin Brâncoveanu, caută să se documenteze mai aplicat și plănuiesc să viziteze mai multe ctitorii Brâncovenești, într-un val crescând de interes, val care va fi alimentat, cu siguranță, de emoția fiecărei sărbători naționale din 2014.

Interesul va apărea încă din ianuarie 2014, va crește constant, și va înregistra un vârf pe 16 august 2014, data morții lui Constantin Brâncoveanu și punctul culminant al manifestărilor publice oficiale.

Interesul se va reaprinde apoi în preajma datei de 29 octombrie 2014, data urcării pe tron a lui Constantin Brâncoveanu, și data la care manifestările publice vor înceta, în vederea începerii campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

In acest context, revista anulbrancoveanu.ro vine să pună la dispoziția firmelor care au nevoie să comunice cu un public deosebit, un spațiu de întâlnire de cea mai bună calitate.

1. Comunicare integrată, complexă, completă

Combinăm expunerea oferită de publicitatea online tradițională (bannere), cu aplicații dedicate și cu secțiuni speciale dedicate sponsorilor.  Oferim în plus campanii de public relations, anume pentru a întipări în atenția cititorilor noștri brand-urile care fac posibilă afirmarea spiritul național romanesc și valorile culturale inspirate de marele domnitor muntean omagiat în 2014.

2. Context de o excepțională calitate editorială și vizuală

Oferim sponsorilor noștri, o publicație unică în România, de cea mai buna calitate editorială și vizuală, creată anume pentru a cimenta parteneriatul dintre cititorul roman, spiritul național și mărcile de valoare din industriile de vârf ale României.

Va invităm să deveniți unul dintre sponsorii noștri și să accesați pachetele noastre de sponsorizare. 

Pachete de sponsorizare:

1 x Sponsor MAX

– expunere maximă, PR, susținere editorială continuă online și offline;

2 x Sponsor GOLD

- expunere premium, PR, spațiu dedicat online;

5 x Sponsor PRESTIGE

– expunere consistentă, PR, știri;

12 x Sponsor SECȚIUNE EDITORIALA (12 sectiuni disponibile)

– expunere targetată în secțiunile editoriale ale websitului

 

Va rugăm să ne comunicați interesul Dumneavoastră prin e-mail, contactând pentru o prezentare detaliata pe Directorul de Marketing al publicației noastre la:

office@anulbrancoveanu.ro

Va mulțumim,

Echipa anulbrancoveanu.ro

ANUL BRANCOVEANU

Sponsorizare anulbrancoveanu.ro: prestigiu, relevanţă şi notorietate naţională